Boligudlejning skal der til

Goddag og velkommen til min blog på denne fantastiske fredag.

Det er helt perfekt at det er fredag i dag, for jeg glæder mig nemlig rigtig meget til at jeg bliver færdig med arbejde i dag, så jeg kan komme ud og hygge mig lidt. Det synes jeg nok at jeg har fortjent.
Ja, der er nok ikke mange der har fortjent sig en lille weekend som mig, eller det er der garanteret, men nu er jeg altså sådan rimelig glad for, at jeg har weekend, og det synes jeg bare lige I skal lade mig være, og så kan I jo også bare være glade for, at jeg er rigtig glad for det. Det er da også mægtig sjovt.

Nå, men for at komme til sagen, så skal jeg finde noget boligudlejning, for det har jeg i den grad brug for. Det er ikke fordi jeg står og er hjemløs lige nu, men det ville være rimelig fedt, hvis jeg nu kunne finde mig et andet sted at bo snart, for jeg vil gerne have mig en lille have, så jeg kan få mig en hund. Jeg kan ikke rigtig få mig selv til at få en hund, hvis jeg ikke har en ordenlig have til den, som den kan hygge sig i.

Jeg håber rigtig meget at I får det herre fedt her i weekenden, for det har I garanteret også fortjent. Nu vil jeg smide noget god musik på, og lave mig noget lækker musik. Det vil i hvert fald være noget, som jeg ikke vil synes er en dum idé.

Vi ses!