Gratis horoskop virkede ikke som forventet

Denne gang er det en lidt skuffet kvinde, der skriver til jer. Jeg er ked af at måtte meddele, at jeg længe har læst mit gratis horoskop og at jeg i dag måtte erfare, at det slet ikke på nogen måde virkede for mig. Jeg gjorde hvad, der stod jeg skulle, men det gav bare ingen mening hen ad dagen. Der gik lidt tid og jeg kunne ikke rigtig forstå det – for det plejer næsten at virke nogenlunde som minimum dagligt – men det blev bare værre og værre. Og pludselig gik det op for mig, at jeg havde siddet og læst mit gratis horoskop fra dagen før! Jeg kunne slet ikke tro mine egne øjne og de andre på kontoret sad da også og trak på smilebåndet – for de havde jo siddet og lyttet til al min brok i kantinen. Men nu stod det soleklart hvad, der var i vejen. Dette er dog ikke kun min skyld – for den pågældende side, som jeg bestemt ikke vil hænge ud her – havde jo ikke opdateret det gratis horoskop til tiden. De skriver at de har det klart hver dag før fanden har fået sko på, men det havde de alligevel ikke i dag. Det er ikke noget, som jeg bebrejder dem som sådan, men de kunne vel godt have skrevet en lille notits på deres side om, at de var forsinkede med deres service eller lignende. Men der kan man bare se. Og ud af alt dette kommer dette meget gode råd til alle jer skønne mennesker, der sidder og læser med. Husk altid at tjekke dato på jeres gratis horoskop – før I tænker for meget over det. Det samme gælder mælk og andre fødevarer, hvor man altid skal tjekke datoen før, man indtager varen. Ellers kan det nemlig gå galt, som jeg har beskrevet her. Værre er det ikke, men jeg synes nu, at det var en hyggelig og sjov lille historie, som jeg ville dele med jer.

Gratis horoskop

Ovenfor ser I et billede, som jeg fandt og jeg synes bare, at det er flot og pragtfuldt at se på. Et gratis horoskop er ikke noget man skal leve sit liv efter – det skal vel bare fungere som en slags moralsk rettesnor, man kan holde fast i, når der opstår en speciel situation eller man har for meget om ørerne og har brug for et godt råd. Når jeg skal sove, læser jeg det altid og det gør jeg også, når jeg vågner om morgenen og sidder med min kop kaffe ved computeren. Der er intet bedre end at se om noget af det, man læser om, kommer til at passe. Det sker en gang imellem og når det er helt præcis får det mig til at tænke over om der er mere i denne verden end hvad, vores sanser kan opfange.