Puslespil bliver købt på internettet.

Hvornår var du sidst i din lokale spilleforretning/bog butik? Kan du huske udvalget af puslespil og ja, bare brætspil for den sags skyld? Med stor sandsynlighed, var det ikke særlig stort.

I takt med at internettet er blevet mere og mere anvendt, er det blevet svære og svære for butikker at rende økonomisk rundt. Flere og flere danskere handler på internettet, og med de lave priser som de online webbutikker har, så kan varerne også sælger til langt lavere priser, hvilket selvfølgelig betyder færre penge i kassen hos de fysiske forretninger.

Dette er også tilfældet for brætspils branchen, især når det kommet til puslespil, er der sket en kæmpe ændring.

 Familie lægger puslespil

Det ved Mia Langholz, fra Billigepuslespil.dk nemlig alt om. Hun har de seneste 11 år haft en stor interesse i puslespil, men efter at udvalget i butikkerne blev dårligere og dårligere, valgte hun til sidst at oprette sin egen webshop, hvor hun i dag sælger puslespil til alle puslespilsnørder i Danmark.

“Jeg blev træt af, at der kun var de samme 15-20 motiver, hver gang jeg ønskede mig et nyt puslespil. Det måtte simpelthen kunne gøres bedre.”

Og det kunne det på internettet…

Jeg søgte lidt på internettet og fandt steder, hvor jeg kunne købe puslespil, først og fremmest til lavere priser end i butikkerne, men udvalget var også 15-20 gange større. Jeg valgte dog at tænke tanken… Hvorfor ikke selv drive en puslespilsforretning på internettet?”

Med det blev www.billigepuslespil.dk til en realitet og Mia selv, siger at det har været en kæmpe succes.

“Jeg har ofte kunder der ringer og er så glade for det store udvalg jeg tilbyder, og da jeg ikke har samme omkostninger om fysiske butikker har, så kan jeg ligeledes sælger puslespillene til en lavere pris. En win-win situation for mine kunder. De kan bestille hjemmefra deres stuer, næste dag modtager de puslespillet. De har sparet tid og penge, og så har de fået et meget større udvalg”