Sjov, spas og diamantskæring

Hej hej!

Velkommen til min blog. Det her er mit første indlæg, så det kan være at jeg lige hurtigt skal introducere mig selv, og fortælle jer, hvad I kan komme til at forvente jer herinde på min blog.

Jeg har besluttet mig for at jeg vil være lidt anonym herinde, så det I ved om mig er, at jeg er en ung gut i slut tyverne, som rigtig godt kan lide at lave sjov og spas. Hvad kan I komme til at forvente jer af min blog? Her på min blog bliver der plads til lidt af hvert. En af de ting som jeg håber rigtig meget på, er en masse input fra jer, læsere, som kan være med til at gøre min blog endnu bedre. Hvis der er nogen af jer som har nogle sjove idéer, set nogle sjove eller spændende nyheder, eller bare et eller andet, som du synes jeg skal tage fat på, så er det bare med at smide mig en kommentar eller mail, og så vil jeg gøre mit allerbedste for at det kommer til at ske. Det kan godt være at I kommer til at synes, at der måske mangler lidt en rød tråd på min blog, men bare så I ved det, så er jeg klar over det. Men det er meningen!
Det kan fx være at jeg den ene dag skriver omkring diamantskæring og den anden dag skriver jeg måske om en maler, en nyhed om Ebola eller noget helt andet.